Nieuws

Nieuws 12 december 2017

In het kwartaalblad Attent van de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker staat een artikel over ‘Leven na kinderkanker’, op p.26.

Nieuws 12 december 2017

Vrouw.nl besteedt aandacht aan het verhaal van Valerie Strategier. Lees hier het artikel.

Nieuws 15 november 2017

Tamara Toonen vertelt over haar ervaring met kinderkanker in het Boxmeers Weekblad. Mooi dat meerdere nieuwsbladen en kranten aandacht besteden aan deze verhalen! Hopelijk ontstaat er zo steeds meer begrip, erkenning en herkenning.

Nieuws 8 november 2017

André van Olphen en Valerie Strategier vertellen over hun verhaal en over het boek ‘Leven na kinderkanker’ in het Amstelveens Nieuwsblad. Lees hier het artikel.

Nieuws 2 november 2017

Het Nieuwsblad Geldermalsen schrijft over Remco Oomens, 1 van de 24 geïnterviewden in ‘Leven na kinderkanker’. Lees hier het artikel.

Nieuws 1 november 2017

Frank Holtslag, 1 van de 24 geïnterviewden in ‘Leven na kinderkanker’, staat vandaag in twee kranten. Lees over zijn verhaal in de Stentor en in de Zutphense Koerier.

Nieuws 26 oktober 2017

De Harlinger Courant plaatste vandaag een prachtig artikel over Mark Drijfhout, 1 van de 24 geïnterviewden in ‘Leven na kinderkanker’. Lees hier het artikel.

Nieuws 26 oktober 2017

Het Witte Weekblad van Uithoorn plaatste een stukje over de verschijning van het boek ‘Leven na kinderkanker’ en noemt daarin Jorn Engels, 1 van de 24 geïnterviewden. Lees hier het artikel.

Nieuws 21 oktober 2017

Goed nieuws: op dit moment wordt ‘Leven na kinderkanker’ gedrukt. Vanaf 25 oktober is het boek verkrijgbaar via deze website en via uw boekhandel.

Ik zal het boek persoonlijk verkopen op de volgende symposia:

Cover Leven na kinderkanker van Valerie Strategier