Reageren

Laat een reactie achter

Wilt u reageren op het boek ‘Leven na kinderkanker – 24 interviews’ van Valerie Strategier? Of een ervaring delen? Schrijf hier uw reactie.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres 35.175.107.77 op.
Het kan zijn dat een bericht pas zichtbaar wordt nadat het is beoordeeld.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
3 berichten.
Miranda Miranda uit De Zilk heeft geschreven op januari 13, 2021 om 9:10 pm
Kreeg het helaas niet via contact formulier hopelijk lees je het zo ook Beste Valerie, Als of het zo moest zijn. Ik was vandaag voor controle in het “prinses maxima centrum”. In de wachtkamer pakte m”n moeder jouw boek “leven na kinderkanker” en sloeg het boek precies open op een interview van iemand die een Willems tumor heeft gehad. We stonden er allebei van te kijken, ik was gelijk geïnteresseerd in dat boek. Heb het helaas niet gelezen omdat de dokter mij riep. Daarna heb ik een folder van het boek gevonden en heb ik thuis allebei je boeken besteld. Kwam er toen achter dat we allebei dezelfde tumor hebben gehad, ik was 5 jaar en nu 32. Nou ik weet er helemaal niks meer van, alleen maar van de controles. Ik ben heel benieuwd aar jouw verhaal (eerste boek) en daarna de interviews Ik wou dit even delen Hopelijk loop je ook nog onder controle en is de uitslag iedere keer goed, ik krijg hem over twee weken maar zal vast goed zijn. Heel knap en stoer dat je deze boeken hebt geschreven Sterke Groet, Miranda
Tamara Tamara uit Boxmeer heeft geschreven op oktober 30, 2017 om 10:28 am
Wat een mooi boek! Super dapper van iedereen dat ze hun verhaal wilden doen aan Valerie en dit in een boek hebben laten zetten. Ik ben ook een beetje trots op mezelf, het voelt een beetje als een stukje afsluiting, daar en ik Valerie erg dankbaar voor.
Corine Corine uit Etten-Leur heeft geschreven op oktober 18, 2017 om 9:23 pm
Wat ben ik blij dat dit boek geschreven is! Ik kreeg kanker,Hodgkin, toen ik 15 jaar was. Nu ben ik 59. Ik heb mij mijn hele leven onbegrepen gevoeld doordat ik veel "last" heb van allerlei "kwaaltjes".,de na-weeën van de kanker noem ik het. Maar ik mocht niet zeuren want ik leef immers nog. Soms denk ik wel eens dat het voor mij zo niet hoeft dit leven maar aan de andere kant ben ik ook weer erg blij dat ik mag leven.

Cover Leven na kinderkanker van Valerie Strategier